nils van der poel os

Den största skandalen i. Nils van der Poel är Sveriges kanske största guldhopp inför OS i Peking.


Nils Van Der Poel Turned Gold On The 5000 Meter Crossing

Njut av Nils van der Poels skridskoåkning medan det går.

. Nils van der Poel slår fast att detta är ett sätt så att se till så att nederländska åkarna ska få fördelar i förhållanden till sina konkurrenter. Nu går Nils van der Poel till attack. Vi rekommenderar därför att du byter till en annan webbläsare.

Men han verkar inte ägna speciellt mycket tankar åt det. SVT stödjer inte uppspelning i din webbläsare. Det här är korruption.

Sander van Ginkel gör det genom att använda omoraliska och oetiska metoder. Nederländerna försöker påverka isen i skridskoovalen under OS. Nils van der Poel prisades för Årets prestation på Idrottsgalan i går.

25-åringen har fullt fokus på mästerskapet som börjar om mindre. Nils van der Poel förbättrar sitt eget världsrekord på 10 000 meter och har greppet om ett andra OS-guld i Peking. Jag kunde inte bry mig mindre säger han.

Den svenska OS-mästaren förklarar vidare att han inte kan förstå hur KNSB nederländska. OS-tävlingen på 10 000 meter kan vara hans sista stora på länge kanske för alltid. Skridsko 11 februari 2022 0935 van der Poel gick i.


6otp4iw4chgajm


Ick 6svwolkntm


Os Nils Van Der Poel Wins Os Gold Leifby Don T Worry


Orir3e99sbg2om


Os I Peking Hojdpunkter Nils Van Der Poel I Tarar Pa Pallen Efter Os Guldet Svt Play


Nils Van Der Poel Tog Os Guld Teller Report


Tarhscdwufvmem


Jji28rmhbdwtm


Qrc4fzp9449kum

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel